Promotiecode t/m Zoekmachinebureau

Promotiecode
Wanneer je een gratis kennismakingsaanbod hebt ontvangen, dan heb je hiervoor een promotiecode ontvangen. Deze promotiecode is gekoppeld aan het e-mailadres van het Admarkt-account, het kennismakingstegoed wordt hierdoor automatisch verwerkt. Zo kun je zelf een Admarkt-advertentie plaatsen en ervaren hoeveel extra verkeer dit naar je webwinkel en/of website oplevert. Bij het aanmaken van een Admarkt-account vul je de oromotiecode in. Let op: een gratis kennismakingstegoed is 2 maanden geldig vanaf het moment van registreren. Lees meer over het kennismakingstegoed

Positie van de Admarkt-advertentie
De positie van de advertentie ten opzichte van andere Admarkt-advertenties wordt bepaald door een algoritme van Marktplaats, waarin diverse factoren van de Admarkt-advertentie worden meegewogen. Deze factoren zijn (1) de klikprijs, (2) het percentage kliks op vertoonde advertenties (3) de kwaliteit van de advertentie, (4) de wijze waarop de Marktplaats-bezoeker jouw product zoekt en (5) het aantal en de kwaliteit van de overige in dezelfde rubriek geplaatste advertenties.

Privacybeleid
Klik hier voor het prijsbeleid van Marktplaats.

Rapportage
Een uitdraai van de advertentieresultaten over een door de adverteerder geselecteerde periode.

Resultatenlijst
De resultatenlijst bevat kort gezegd alle advertenties die voldoen aan uw opgegeven zoekopdracht, binnen de geselecteerde productgroep en rubriek op Marktplaats. De bovenste advertenties van deze resultatenlijst zijn Admarkt Topadvertenties.

Rubriek
Het tweede niveau op Marktplaats. Bijv. ‘Antiek en Kunst – Antiek — Bestek’ of ‘Huis en Inrichting — Banken’.

Resultatenlijst
Het overzicht van pagina 1,2, 3 etc. waar zowel de reguliere als de Admarkt advertenties zichtbaar zijn, en die een bezoeker van Marktplaats te zien krijgt als er naar een product of dienst wordt gezocht. Admarkt-advertenties zijn de bovenste advertenties van de resultatenlijst.

Resterend budget
Met resterend budget wordt bedoeld het budget dat nog niet is verbruikt vanaf het moment dat deze is ingesteld bij het plaatsen van een Admarkt-advertentie. Zolang er nog resterend budget aanwezig is en dit meer is dan het ingestelde CPC bedrag, zal de advertentie actief kunnen zijn op de site.

URL-Klik /Doorklik
Bezoekers kunnen vanuit een Admarkt Topadvertentie doorklikken naar de website of webwinkel van de adverteerder. Dit wordt geregistreerd als URL-klik.

Websitelink
De URL- link in de Admarkt Topadvertentie waarop de bezoeker kan klikken om naar de website of webwinkel van de adverteerder te gaan. Wij adviseren u om deze link te verwijzen naar de productpagina van het aangeboden product in uw Admarkt Topadvertentie.

XLS bestand
Een Microsoft Excel bestand

Zoekmachinebureau
Het invullen van een zoekwoord door de Marktplaats-bezoeker in de zoekbalk.

Heeft bovenstaande uitleg geholpen?

Dat vinden wij jammer! Heb je suggesties hoe wij dit kunnen verbeteren?